Ben jij verantwoordelijk voor het cultuuronderwijs in je school? Zou jij van alles willen, maar vind je het lastig om je team zover te krijgen dat zij ook initiatieven nemen, dat het iets van heel de school wordt i.p.v. alleen van jou? Heb je eerder de icc-cursus gedaan en ben je op zoek naar verdieping? Dan is de training ICC-XXL iets voor jou!

De training ICC-XXL geeft je handvatten om (meer) draagvlak te creëren en je team in beweging te krijgen. In drie bijeenkomsten leer je als icc’er:

  • Goed te kijken naar wat jouw taken zijn en wat ieders verantwoordelijkheid is. Hoe zou jij je taak/functie willen inkleden en wat heb je daarvoor nodig?
  • Coachingsvaardigheden om op een mooie en positieve wijze het gesprek aan te gaan met je collega’s. Je leert het verschil tussen leiden, begeleiden en coachen.
  • Activerende, prikkelende werkvormen die je op allerlei momenten in kan zetten om mensen aan het denken te zetten, informatie op te halen, cultuur op een andere wijze onder de aandacht te brengen.
  • De signalerende functie van de ICC-er in te zetten en toe te passen. Hoe wakker je het vuurtje aan en laat je het branden?

Datum: Woensdag 11 mei, woensdag 8 juni en woensdag 22 juni
Tijd: 13:45 – 16:45 uur
Locatie: Stedelijk Museum de Lakenhal
Docent: Jacqueline Braat
Kosten: € 455,-

 
Inschrijven
Inschrijven kan via educatie@cultuureducatiegroep.nl.
Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij!


Cultuureducatiegroep

Contact