Bijeenkomsten Cultuurnetwerk
Cultuureducatiegroep en BplusC organiseren twee netwerkbijeenkomsten per schooljaar voor het basisonderwijs en de cultuursector in Leiden en wijde omgeving. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen scholen en culturele instellingen persoonlijk contact leggen en onderhouden. Daarnaast is er aandacht voor professionalisering en deskundigheidsbevordering op het gebied van cultuureducatie door workshops en informatie.

Bijeenkomst 19 april 2017
Op woensdagmiddag 19 april 2017 organiseren BplusC en Cultuureducatiegroep een inspirerende netwerkbijeenkomst met als thema Media Mania. De bijeenkomst zal plaatsvinden bij Technolab in Leiden. Deze speciale editie is niet alleen bedoeld voor cultuurcoƶrdinatoren uit het basisonderwijs en het culturele veld: ook lees- en taalcoƶrdinatoren zijn dit keer van harte welkom.

Eerdere edities vonden plaats in het Leidse Volkshuis, Rijksmuseum van Oudheden, vrije school Mareland, Naturalis, Eerste Leidse School, Museum Boerhaave en de Kapelzaal.

Contact
Het netwerk wordt georganiseerd door Cultuureducatiegroep en BplusC. Contact met het Cultuurnetwerk? Stuur dan een mail aan cultuurnetwerkleiden@gmail.com.