LesProgramma op maat – groep 1 t/m 8

Van een workshop tot een rondleiding, van Afrika tot de Noordpool, van wereldse feesten tot koloniale geschiedenis; er is van alles mogelijk!

Een programma dat is afgestemd op de speciale wensen en behoeften van jouw school. Doe je een project op school, is er themaweek of een uitwisselingsproject, dan kun je bij Museum Volkenkunde terecht voor een programma op maat.

Let wel op, een programma op maat dient wel minimaal 6 weken van tevoren aangevraagd te worden!

Al onze programma’s stimuleren een open blik op de wereld en op anderen.

De programma’s sluiten aan bij de volgende kerndoelen:
38, 47, 54 en 56.

Maximaal aantal leerlingen: 30

Aantal begeleiders: 5

Te boeken op: maandag t/m vrijdag, om 9.15, 11.00 en 13.00 uur
Duur programma: in overleg
Doelgroep: groep 1 t/m 8
Aantal leerlingen: maximaal 30
Aantal begeleiders: 1 begeleider op de 6 leerlingen, meer mag ook
Geschikt voor speciaal onderwijs: ja, geef wel bij de opmerkingen aan waar de museumdocent rekening mee moet houden. Bij speciaal onderwijs wordt er met kleinere groepen gewerkt (maximaal 10 kinderen per museumdocent).

Voor voorbereidend en/ of verwerkend lesmateriaal voor het programma op maat, bekijk dan de website van Museum Volkenkunde en kies voor het gelijkmatige programma.

De kosten voor een programma op maat bedragen € 60,- per groep.

Login

Voor het inschrijven heb je een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig.
Als je nog niet bij ons bent ingeschreven, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via educatie@cultuureducatiegroep.nl

Om direct bij het evaluatieformulier van de door jouw gevolgde les terecht te komen, log je rechtsboven in met jouw inloggegevens. Alvast hartelijk dank voor het invullen van het evaluatieformulier.


Museum Volkenkunde

Museum Volkenkunde is hét ticket naar andere werelden. Het is het ideale museum om iets te leren over al die verschillende mensen die er op de wereld zijn. Waarin zijn andere mensen anders? Waarin zijn ze hetzelfde? Hoe is dat zo gekomen? Museum Volkenkunde heeft een breed aanbod van educatieve activiteiten die goed passen in het curriculum. Voor elk soort en niveau van onderwijs zijn geschikte programma’s en activiteiten. Museum Volkenkunde biedt binnen de cultuurlijnen Museum, Tijd, Kunst en Ik en de wereld lessen aan.

 

Contact