LesDe Schoolschrijver – groep 4 t/m 8

De Schoolschrijver (maandprogramma)
Wil je op jouw school schrijven, leesplezier en taalvaardigheid naar een hoger niveau tillen? Op een verrassende en vernieuwende manier? Maak dan kennis met De Schoolschrijver-maand, met de allerbeste kinderboekenauteurs zoals Lydia Rood, Manon Sikkel of Gideon Samson. Zij delen hun schrijfgeheimen en boekentips met je leerlingen en brengen hun enthousiasme voor taal aan hen over. Succes verzekerd! Je kunt De Schoolschrijver-maand op elk moment van het schooljaar inzetten in de klas.

Wat is De Schoolschrijver-maand?
– Vier interactieve lessen met Schoolschrijvers; drie via het digibord en de vierde les is live in de klas;
– Unieke schrijfopdrachten en leestips van de Schoolschrijvers;
– Werkbladen voor de leerlingen;
– Een aansprekende leeromgeving: zonder uitgebreide voorbereiding snel aan de slag.

Voor wie is De Schoolschrijver-maand?
Dit project kan alleen geboekt worden door de scholen in de gemeente Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest en Teylingen!

De leerdoelen kunnen op de specifieke hulpvraag van de school worden afgestemd.

Het project sluit aan bij de volgende kerndoelen:
1 t/m 12

Maximaal aantal leerlingen: 30

Aantal begeleiders: 2

– De Schoolschrijver-maand bestaat uit 4 interactieve lessen met Schoolschrijvers; 3 via het digibord en de 4e les is live in de klas.
– Extra optie: afsluiting in de bibliotheek met ouders en leerkrachten.
– De 4 lessen worden gehouden in een maand.
– De les kan alleen geboekt worden door de scholen in de gemeente Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest en Teylingen!

Voor dit project is geen voorbereidend lesmateriaal nodig.

De kosten voor de les bedragen als volgt en zijn excl. btw:

1 groep = € 550,-
2 groepen = € 661,-
3 groepen = € 772,-
4 groepen = € 994,-
5 groepen = € 1.217,-
6 groepen = € 1.439,-
7 groepen = € 1.661,-
8 groepen = € 1.883,-
9 groepen = € 2.106,-
10 groepen = € 2.328,-

Neem voor de vergoedingsregeling in jouw gemeente contact op met jouw adviseur cultuureducatie van Cultuureducatiegroep via e-mail educatie@cultuureducatiegroep.nl of telefoon 071-2048649.

Login

Voor het inschrijven heb je een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig.
Als je nog niet bij ons bent ingeschreven, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via educatie@cultuureducatiegroep.nl

Om direct bij het evaluatieformulier van de door jouw gevolgde les terecht te komen, log je rechtsboven in met jouw inloggegevens. Alvast hartelijk dank voor het invullen van het evaluatieformulier.


Bibliotheek Bollenstreek

De bibliotheek heeft het grootste literaire en educatieve netwerk van Nederland. Medewerkers van de bibliotheek hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot professionele ondersteuningspartners voor leesbevordering in het onderwijs, waaronder het primair onderwijs.
Bibliotheek Bollenstreek heeft een jaarprogramma Onderwijs, met dienstverlening voor leerkrachten, kinderen en ouders. Het aanbod is op basis van vragen van de scholen samengesteld.

Bibliotheek Bollenstreek vervult daarmee een hulpvraag van leerkrachten op basisscholen in de Bollenstreek. Onderwijs van de bibliotheek Bollenstreek heeft twee kerntaken: 1. Kinderen verleiden te lezen. 2. Kinderen helpen vinden.

De Bibliotheek Bollenstreek werkt met teams, bestaande uit onderwijsspecialisten, leesconsulenten en jeugdcollectiespecialisten. De bibliotheek levert leesplezierige activiteiten in de klas en in de bibliotheek. De medewerkers kijken samen met de leerkrachten wat er nodig is en zoeken samen naar oplossingen op maat.

 

Let op: De lessen van de Bibliotheek Bollenstreek kunnen alleen geboekt worden door scholen uit Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest en Teylingen.

Contact