Inloggen

De scholen die via Cultuureducatiegroep deelnemen aan het programma Cultuureducatie met Kwaliteit krijgen toegang tot hun persoonlijke schoolpagina. Zij hebben een unieke gebruikersnaam en wachtwoord gekregen waarmee ze kunnen inloggen op onze website. Inloggen kun je op elke pagina rechts bovenin via de groene button Inloggen.

Ben je jouw inloggegevens kwijt of heb je problemen bij het inloggen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

Heb je nog geen inloggegevens omdat jouw school nog niet met ons samenwerkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij je kunnen informeren over de mogelijkheden voor jouw school.

Inschrijven voor de cultuureducatieve lessen

Met jouw gebruikersnaam en wachtwoord kom je op de persoonlijke pagina van jouw school. Deze online omgeving noemen we MijnSchool. Hier vind je op de ‘Lessen’ pagina alle lessen die binnen de Cultuurlijn op Maat van jouw school vallen. Als leerkracht selecteer je de les die je met jouw klas wilt volgen. Je kunt daarna het aantal leerlingen, het aantal begeleiders, een voorkeursmaand, -dag en -dagdeel aangeven.
Let op: Als je met twee klassen naar dezelfde les wil komen, dien je deze klassen apart in te schrijven! Je ontvangt een bevestiging van je reservering per e-mail, waarna de instelling die de les aanbiedt contact met je opneemt om een datum vast te leggen.

Evaluatie

De kwaliteit van ons lesaanbod willen wij waarborgen en versterken. Daarom wordt er aan iedere school die deelneemt aan een lesprogramma gevraagd een evaluatieformulier in te vullen. Hier hechten wij veel waarde aan en zorgt ervoor dat we scherp blijven op de kwaliteit.

Het evaluatieformulier wordt zowel na deelname per mail aan de school verstuurd, maar kun je ook vinden op jouw persoonlijke schoolpagina. Als je inlogt krijg je op de ‘Lessen’ pagina een overzicht te zien van jouw geboekte lessen. Hier kun je bij de gevolgde les het evaluatieformulier aanklikken.

Alle reacties verwerken we in een evaluatierapport dat eens in de twee jaar verschijnt. Dit rapport wordt besproken met alle betrokken partijen, zodat we met elkaar aansluitende en hoogwaardige cultuureducatie kunnen realiseren.