Het Cultuurbad

In samenwerking met BplusC organiseert Cultuureducatiegroep eens per jaar het Cultuurbad; een netwerkbijeenkomst voor het basisonderwijs en de cultuursector in de regio Holland Rijnland. Op deze dag ontmoeten schooldirecteuren, icc-ers, leerkrachten, educatief medewerkers, museumdocenten en kunstvakdocenten elkaar.
Tijdens deze dag is er aandacht voor professionalisering en deskundigheidsbevordering op het gebied van cultuureducatie door middel van workshops, lezingen en uitwisseling.

Op woensdag 27 maart 2019 vond de tweede editie van het Cultuurbad plaats in het Leidse Volkshuis. We kunnen zeggen dat de tweede editie wederom een groot succes was! Ruim 150 man was deze dag aanwezig. Naast diverse praktische workshops waren er inspirerende sprekers, waaronder Curriculum.nu en kunstenaar en docent Wolf Brinkman.

Ben jij nog niet eerder naar het Cultuurbad geweest of wil je juist even een indruk krijgen? Klik dan op de afbeelding rechts om de compilatievideo van onze eerste editie te bekijken.

Agenda

De volgende editie van het Cultuurbad vindt plaats op woensdag 25 maart 2020!